Vile 4 camere Odai City Gardens, Grivita, Ciprian Porumbescu, dupa Bonavita, 0% comision

Categorie
Vanzare – 4 – 5 camere, Vanzare – Case – Vile, Vanzare – Spatii comerciale / birouri
Tags
vile 4 camere Otopeni Odai, vile 5 camere Grivita Odai Otopeni
Despre acest proiect

Vile 4 camere OTOPENI – ODAI – GRIVITA, strada Ciprian Porumbescu – complex rezidential ODAI CITY GARDENS, format din P+1+Pod Mansardabil, suprafata 180mp, teren 251mp din care 180mp fiecare unitate si 71mp cota parte din complex.

Proiectul de vile va avea in total 74 de vile din care 72 vile tip cuplate si 2 vile individuale, zona comerciala si gradinita, loc de joaca pentru copii. Strada este asfaltata pana la proiect.

 

 Desfasurare:

– Parter: living=32mp; bucatarie open space cu posibilitate de inchidere; baie; terasa exterioara=16mp;

– Etaj 1: dormitor matrimonial cu baie si acces pe balcon; 2 dormitoare; baie generoasa;

– Podul Mansardabil open space cu posibilitate compartimentare (40mp), avand placa de beton intre etaj 1 si pod, fereastra tip velux.

 

Fiecare proprietate va avea 2 locuri de parcare auto la interior iar cartierul va beneficia inclusiv de locuri de pacare auto pentru vizitatori.

Vilele se predau finisate la cheie, fiecare client avand posibilitatea de a isi personaliza interiorul casei, putand alege dintr-o gama destul de larga culoarea, parchetul, gresia, faianta si usile de interior.

 

“ODAI CITY GARDENS” –  un nou proiect, o noua provocare, continua proiectul de vile OTOPENI CITY GARDENS situat in Otopeni, zona Ferme, Ana Aslan, proiect rezidential cu 151 vile si multe facilitati in interiorul cartierului, acesta fiind deja vandut in proportie de 80%.

Casa = Acasa = ODAI CITY GARDENS.

 

Telefon: 0762.282.472

Direct Dezvoltator!

www.ZeroLaSutaComision.ro