Teren intravilan Buftea, Crevedia – Manastirea, 500mp – 1.000mp, Pret de la 14.000 euro/lot, 0% comision

Categorie
Vanzare – Terenuri
Tags
0% comision, Direct Proprietar, teren Buftea, teren Crevedia, Teren Manastirea
Despre acest proiect

Loturi teren intravilan Crevedia – Manastirea, Buftea, 500mp – 1.000mp, 0% comision, Direct Proprietar!

Descoperă Loturile Intravilane din Crevedia, Manastirea, în Apropierea Buftei: de la 500mp la 1.000mp, Direct de la Proprietar, la doar 300m de Lac.

Înfrumusețează-ți viața și investiția cu aceste loturi de teren în Crevedia, satul Manastirea, situat imediat dupa orasul Buftea. Ca și proprietar direct, vă oferim o oportunitate de a achiziționa aceste loturi fără niciun comision suplimentar.
Cu prețuri pornind de la doar 14.000 euro, aceste loturi de teren intravilan reprezintă o oportunitate de investiție oferită direct de proprietar, fără comision suplimentar.
Fiecare lot de teren are 23.87m, acces la drum privat de 7m latime.

Locație Idilică = Oază de Liniște:
La doar o scurtă distanță de București (23km) , Crevedia oferă un refugiu liniștit departe de agitația orașului, beneficiind de aer curat, la doar 300m de baltile de pescuit, ideal pentru iubitorii acestui sport.
Aceste loturi de teren reprezintă o oportunitate de a-ți construi casa visurilor într-un cadru natural de excepție. Cu dimensiuni variind pentru a se potrivi nevoilor tale, aceste parcele îți oferă libertatea de a-ți contura propria ta oază personală de liniște și relaxare.

Loturi de Teren:
Cu dimensiuni cuprinse între 500mp și 1.000mp, aceste loturi de teren deschid calea către o varietate de posibilități. Fie că îți dorești să-ți construiești casa visurilor, să-ți amenajezi un refugiu de weekend, acest teren este locatia potrivita pentru viziunea ta creativă.

Avantajul Proprietarului Direct:
Achiziționând acest teren direct de la proprietar, te bucuri de un proces de tranzacționare simplificat, comunicare transparentă și servicii personalizate adaptate nevoilor tale, fără niciun comision la cumparare.
Utilitati: lumina; gaze in apropriere; canalizare in strada principala care face legatura cu Soseaua Bucuresti-Targoviste.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre aceste loturi de teren și pentru a începe planificarea viitorului tău în Crevedia, Manastirea, langa Buftea
Oportunitatea de a deveni proprietar îți stă la doar un telefon distanță!

Pret de la 14.000 euro / lot de 500mp la care se aduga 82mp cota parte de drum privat (in functie de pozitia lotului ales).
Telefon 0762.282.472
www.ZeroLaSutaComision.ro

teren_intravilan_Manastirea_Crevedia_Buftea

teren_intravilan_Manastirea_Crevedia_Buftea