Teren intravilan Buftea, Crevedia – Manastirea, 500mp – 1.000mp, Pret de la 13.500 euro/lot, 0% comision

Teren intravilan Crevedia, Buftea Teren intravilan Crevedia, Buftea
Categorie
Vanzare – Terenuri
Tags
0% comision, Direct Proprietar, teren Buftea, teren Crevedia
Despre acest proiect

Loturi teren intravilan Crevedia – Manastirea, Buftea, 500mp – 1.000mp, 0% comision, Direct Proprietar!

Descoperă Loturile Intravilane din Crevedia, Manastirea, în Apropierea Buftei: de la 500mp la 1.000mp, Direct de la Proprietar, la doar 300m de Lac.

Înfrumusețează-ți viața și investiția cu aceste loturi de teren în Crevedia, satul Manastirea, situat imediat dupa orasul Buftea. Ca și proprietar direct, vă oferim o oportunitate de a achiziționa aceste loturi fără niciun comision suplimentar.
Cu prețuri pornind de la doar 13.500 euro, aceste loturi de teren intravilan reprezintă o oportunitate de investiție oferită direct de proprietar, fără comision suplimentar.
Fiecare lot de teren are 23.87m, acces la drum privat de 7m latime.

Locație Idilică = Oază de Liniște:
La doar o scurtă distanță de București (23km) , Crevedia oferă un refugiu liniștit departe de agitația orașului, beneficiind de aer curat, la doar 300m de baltile de pescuit, ideal pentru iubitorii acestui sport.
Aceste loturi de teren reprezintă o oportunitate de a-ți construi casa visurilor într-un cadru natural de excepție. Cu dimensiuni variind pentru a se potrivi nevoilor tale, aceste parcele îți oferă libertatea de a-ți contura propria ta oază personală de liniște și relaxare.

Loturi de Teren:
Cu dimensiuni cuprinse între 500mp și 1.000mp, aceste loturi de teren deschid calea către o varietate de posibilități. Fie că îți dorești să-ți construiești casa visurilor, să-ți amenajezi un refugiu de weekend, acest teren este locatia potrivita pentru viziunea ta creativă.

Avantajul Proprietarului Direct:
Achiziționând acest teren direct de la proprietar, te bucuri de un proces de tranzacționare simplificat, comunicare transparentă și servicii personalizate adaptate nevoilor tale, fără niciun comision la cumparare.
Utilitati: lumina; gaze in apropriere; canalizare in strada principala care face legatura cu Soseaua Bucuresti-Targoviste.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre aceste loturi de teren și pentru a începe planificarea viitorului tău în Crevedia, Manastirea, langa Buftea
Oportunitatea de a deveni proprietar îți stă la doar un telefon distanță!

Pret de la 13.500 euro / lot de 500mp la care se aduga 82mp cota parte de drum privat.
Telefon 0762.282.472
www.ZeroLaSutaComision.ro

Teren intravilan Crevedia, Buftea

Teren intravilan Crevedia, Buftea

Teren intravilan Crevedia, Buftea

Teren intravilan Crevedia, Buftea